De 3 Beste Jane Kinderwagen Review

4.9
(10)

Denk je erover om een Jane Kinderwagen kopen? Hieronder vindt je een overzicht van de 3 beste Jane Kinderwagens die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Zo hebben we de beste kinderwagen uitgezocht, de meest lichtgewichte optie en de beste dubbele kinderwagen van Jane.  

1. Beste Jane Kinderwagen – Jane Muum + Jane Matrix Light 2

Afbeelding van de Jane Muum Kinderwagen

MKW Beoordeling: 4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)

De Jane Muum wordt momenteel gerangschikt als de beste Jane kinderwagen. Het is een combinatie van de Jane Muum kinderwagen en het Jane Matrix Light 2 autostoeltje. Beide gecombineerd bieden je een compleet reissysteem voor je baby. De Muum kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte van uw kind tot het veel ouder is – tot 4 jaar oud.

De kinderwagen heeft alle functies die je zou willen hebben in je dagelijkse kinderwagen: compatibel met autostoeltjes, omkeerbare stoel en een in hoogte verstelbaar stuur.

Hieronder een kort overzicht van alles wat u moet weten over de Jane Muum-kinderwagen:

Jane Muum Kenmerken

Compatibel met autostoeltjes: de Muum-kinderwagen bevat het Jane Matrix Light 2-autostoeltje voor baby’s. Dit autostoeltje is heel anders dan de meeste autostoeltjes voor baby’s die momenteel verkrijgbaar zijn. De Matrix Light heeft een kantelfunctie waarmee u het in een reiswieg kunt verstellen voor gebruik op het frame van de kinderwagen, en hij kan ook worden aangepast voor gebruik in uw auto in maximaal twee posities: plat liggen of rechtop zitten.

Let op: het autostoeltje is alleen bruikbaar voor pasgeborenen en baby’s met een max. gewicht van 13 kg.

Reiswieg wandelwagen: De Muum kinderwagen heeft ook een reiswieg functie. Met behulp van het autostoeltje kan uw baby op de kinderwagen rijden in een reiswieg-style. Dit is een leuke functie, want je kunt voor een kinderwagen zitje of een reiswieg kiezen.

Pasgeboren kinderwagen: hoewel het kinderwagen zitje niet direct kan worden gebruikt voor pasgeborenen, kan uw pasgeboren baby veilig in de kinderwagen rijden door het autostoeltje aan het frame van de kinderwagen te bevestigen.

Stoel met meerdere posities achterover leunen: de wandelwagen heeft een functie voor het achteroverleunen waarmee u de stoel in meerdere posities kunt verstellen. U kunt het zitje in meer comfortabele posities voor uw baby zetten.

Omkeerbare kinderwagen stoel: De kinderwagen stoel heeft ook een omkeerbare functie. Het kan worden aangepast om naar voren of naar achteren gericht te zijn. Het stelt uw kind in staat om met zijn of haar gezicht naar u te zitten en soms met het gezicht naar voren, afhankelijk van jullie willen.

5-punts gordelsysteem: voor de veiligheid heeft de kinderwagen een 5-punts gordelsysteem waarmee u uw baby’s veilig aan het kinderwagen zitje kunt vastmaken.

Verstelbare stuurhoogte: De kinderwagen heeft een verstelbaar stuur waarmee je het stuur gemakkelijk kunt aanpassen aan de hoogte van het ouderschap dat de kinderwagen bestuurt. Dit is best handig voor lange en korte ouders, omdat het stuur altijd kan worden aangepast, afhankelijk van welke ouder de kinderwagen vastpakt.

Voorwielophanging: De kinderwagen heeft een ophangsysteem op de voorwielen – dat is niet zo geweldig als een ophanging op alle wielen, maar nog steeds beter dan geen. Het helpt je baby een vlotte rit te geven en voorkomt ook dat de kinderwagen oncomfortabel schudt terwijl je beweegt.

Snel opvouwbaar: de kinderwagen heeft een snel vouwfunctie waarmee u de kinderwagen in één enkele stap kunt opvouwen. En hij kan ook worden opgevouwen tot een op zichzelf staande positie waardoor hij gemakkelijker kan worden opgeborgen.

Kinderwagen Luifel: de kinderwagen luifel voor de Jane Muum valt wat aan de korte kant. Dit is misschien niet geweldig bij echt warm weer, omdat je baby meer schaduw nodig heeft. Je zou kunnen overwegen om een universeel zonnescherm voor de kinderwagen aan te schaffen.

Wandelwagen Mand: qua opslag heeft de wandelwagen een kinderwagen mand van behoorlijk formaat om je spullen voor onderweg in te vervoeren. U kunt spullen meenemen zoals luiers, flessen, speelgoed, snacks, etc. Ook voldoende ruimte voor lichte boodschappen.

Draagvermogen: de kinderwagen weegt ongeveer 11 kg en kan tot 15 kg kindergewicht dragen. Dit is niet een erg grote capaciteit in vergelijking met de meeste kinderwagens. Uw kind zou de kinderwagen slechts 3 of 4 jaar kunnen gebruiken voordat hij of zij er niet meer in past.

Afmetingen kinderwagen: uitgeklapt (bxhxd): 60 x 108 x 98 cm ingeklapt (bxhxd): 60 x 34 x 75 cm.

Pluspunten
 • Inclusief autostoel
 • Kan worden omgebouwd tot kinderwagenbak
 • In hoogte verstelbaar stuur
 • Omkeerbare stoel
 • Vanaf de geboorte te gebruiken
Minpunten
 • Kleine luifel
 • Niet geschikt voor grote kinderen of peuters

2. Meest lichtgewicht – Jane Rocket City Kinderwagen

Afbeelding van de Jane Rocket city Kinderwagen

MKW Beoordeling: 4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)

De Jane Rocket City is uitgekozen als de beste lichtgewicht kinderwagen van alle Jane kinderwagens. Hij is met slechts 6,4 kg super lichtgewicht, waardoor het een fijne lichtgewicht reis wandelwagen is voor het meenemen tijdens uitstapjes en bezoeken aan de dierentuin of het pretpark. Dan is een goede Kinderwagen deken ook erg belangrijk trouwens!

Het is ook een kinderwagen voor pasgeborenen die kan worden gebruikt vanaf de geboorte van uw kind tot ze veel ouder zijn – tot 5 jaar oud. Helaas is de Jane Rocket niet samen te gebruiken met autostoeltjes en bevat hij niet zoveel handige functies als de Jane Muum. Hij heeft echter wel een zeer compacte vouw waardoor hij gemakkelijk als handbagage in de auto of in een rugzak kan worden meegenomen. Deze functie maakt het een geweldige kinderwagen voor vakantiereizen in een auto of zelfs per vliegtuig.

Hier een kort overzicht van alles wat je moet weten over de Jane Rocket City kinderwagen:

Jane Rocket City Kenmerken 

Pasgeboren kinderwagen: de wandelwagen stoel kan in een zeer vlakke positie worden versteld, zodat deze vanaf de geboorte van uw kind rechtstreeks uit het ziekenhuis kan worden gebruikt.

5-punts Gordelsysteem : om ongelukken te voorkomen, heeft het Rocket City kinderwagen zitje ook een 5-punts gordelsysteem dat helpt om je baby veilig vast te maken aan het kinderwagen zitje.

Achteroverleunen in meerdere posities: behalve dat het kinderwagen zitje geschikt is voor pasgeborenen, stelt de achterover leun functie uw kind in staat om in comfortabelere posities te zitten als het eenmaal oud genoeg is. U kunt uw baby rechtop laten zitten of achterover laten liggen om te ontspannen of een dutje te doen.

Snel Opvouwen en Uitvouwen: de Rocket City heeft een quick fold-functie waarmee je de kinderwagen heel snel en makkelijk kunt opvouwen. Het heeft ook een quick release-functie waarmee je de kinderwagen in een enkele beweging kunt uitvouwen. Het vouwt heel compact op om in kleine ruimtes te vouwen.

Opbergmand: voor opslag heeft de kinderwagen ook een fatsoenlijke mand die aan de achterkant toegankelijk is voor het opbergen van je spullen voor onderweg en zelfs voor wat lichte boodschappen.

Kinderwagen Luifel: de kinderwagen heeft ook een kleine luifel. Ook niet zo geweldig voor echt warm weer.

Draagvermogen: vergeleken met de bovenstaande kinderwagen is de Rocket City vrij licht van ongeveer 6,4 kg, en hoewel hij vrij licht is, is hij toch stevig genoeg om tot 22 kg te dragen. Hierdoor is hij geschikt voor grote kinderen en peuters tot 5 of 6 jaar.

Afmetingen kinderwagen: uitgevouwen: 85 x 49 x 99 cm ingeklapt: 49 x 56 x 28 cm.

Pluspunten
 • Lichtgewicht en compact
 • Snel in- en uitklappen
 • Pasgeboren kinderwagen
 • Kan worden gebruikt voor grote kinderen en peuters
Minpunten
 • Niet compatibel met autostoeltjes
 • Kleine mand en luifel

3. Beste Dubbele Kinderwagen – Jane Twinlink Kinderwagen

Afbeelding van de Jane Twinlink Kinderwagen

MKW Beoordeling: 4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)

Als je op zoek bent naar een dubbele kinderwagen in plaats van een enkele, dan is de Twinlink kinderwagen de beste Jane Kinderwagen voor jou op deze lijst! Het is een hoogwaardige Jane dubbele kinderwagen die zowel voor pasgeborenen als peuters kan worden gebruikt.

De kinderwagen kan worden gebruikt voor pasgeboren tweelingen vanaf de geboorte, tot ze veel ouder zijn – elk tot 4 jaar oud. De kinderwagen stoelen kunnen ook heel plat achterover leunen, zodat hij geschikt kan zijn voor een pasgeboren tweeling. De kinderwagen is ook vrij licht: 14 kg voor twee kinderen, en kan tot 15 kg per kind dragen.

De Twinlink is helaas niet compatibel met autostoeltjes, maar het is wel compatibel met de Jane Smart Reisweg. Je bevestigt de reiswieg eenvoudig aan het frame van de kinderwagen zonder dat je extra hulpstukken nodig hebt.

Hier een beknopt overzicht van alles wat u moet weten over de Jane Twinlink kinderwagen:

Jane Twinlink Kenmerken 

Pasgeboren kinderwagen: met de Twinlink kinderwagen kunt u maximaal twee pasgeborenen aan boord van de kinderwagen vervoeren. Je zet het kinderwagen zitje gemakkelijk achterover in een volledig vlakke stand waardoor het geschikt is voor pasgeborenen. Met de Twinlink kinderwagen draag je je baby’s direct vanuit het ziekenhuis.

Compatibel met reiswieg: De Twinlink-kinderwagen is compatibel met de Jane Smart Universal-reiswieg. U kunt eenvoudig maximaal twee reiswiegen aan het frame van de kinderwagen bevestigen zonder dat u extra hulpstukken nodig hebt.

Jane Smart Reisweg

Afbeelding van de Jane Smart wieg

Let op: de reiswieg is niet bij de prijs inbegrepen, deze moet je dus apart aanschaffen.

Meerdere posities achterover leunen: de kinderwagen zitjes kunnen in meerdere posities worden versteld voor een comfortabelere rit voor uw baby’s.

5-punts gordelsysteem: voor de veiligheid heeft het Twinlink kinderwagenzitje ook een 5-punts gordelsysteem die ervoor zorgt dat uw baby veilig aan het kinderwagen zitje wordt vastgemaakt. Omdat baby’s de neiging hebben om veel te bewegen terwijl u niet goed oplet, helpt het harnas om uw beide baby’s veilig vast te houden.

Verstelbare voetensteun: wat betreft comfort hebben de kinderwagen zitjes ook verstelbare voetsteunen die uw baby’s beensteun geven tijdens het rijden op de kinderwagen. Dit is ook geweldig voor dutjes, omdat het handiger is om de voeten van uw kind niet te laten bungelen tijdens het dutje.

Alle wielophanging en vergrendelbare zwenkwielen: de kinderwagen heeft vergrendelbare zwenkbare voorwielen waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is. En het schokabsorberende systeem met ophanging op alle wielen helpt u en uw baby’s een soepele en hobbel vrije rit te geven.

De wielen voor dubbele kinderwagens zijn altijd belangrijk omdat dubbele kinderwagens groter zijn en meer inspanning vergen om te bewegen!

Zelfstandig snel opvouwen: de kinderwagen heeft ook een snel vouwfunctie waarmee je hem vrij snel en makkelijk kunt opvouwen. Hierdoor kun je de kinderwagen snel en gemakkelijk in één beweging opvouwen en in een zelf staande positie zetten.

Hij is ook vrij compact op te vouwen in vergelijking met de meeste dubbele kinderwagens. Dit maakt het gemakkelijker om mee te nemen in de auto of om thuis op te bergen.

Compacte dubbele kinderwagen: De Twinlink-kinderwagen is vrij compact voor een dubbele kinderwagen naast elkaar. Met een breedte van slechts 75 cm past hij gemakkelijk door de meeste deuren.

Opbergmand: wat de opslag betreft, bevat de kinderwagen een grote mand die aan de achterkant toegankelijk is voor het opbergen van uw spullen voor onderweg. U kunt uw luiers, flessen, speelgoed of snacks onderweg meenemen. Er is genoeg ruimte om spullen voor twee kinderen te vervoeren.

Uitschuifbare UPF 50 kinderwagen luifel: de kinderwagen heeft een grote uitschuifbare kap die uw kind voldoende dekking biedt. Het heeft ook een UPF 50-luifel die uw baby’s helpt beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Draagvermogen: De kinderwagen weegt ongeveer 14 kg, wat behoorlijk zwaar kan zijn, vooral voor kleinere ouders, maar ook niet verrassend voor een dubbele kinderwagen. Het kan elk tot 15 kg kindergewicht dragen – waardoor het geschikt is voor gebruik vanaf de geboorte tot 3 of 4 jaar oud.

Afmetingen: uitgeklapt: 97 x 75 x 105 cm ingeklapt: 76 x 75 x 36,5 cm.

Pluspunten
 • Past door de meeste deuren
 • Geschikt voor pasgeborenen
 • Reiswieg compatible
 • UPF 50 zonwerende luifel
Minpunten
 • Zwaar voor kleinere ouders
 • Niet geschikt voor grote kinderen of peuters

Conclusie – Jouw ideale Jane Kinderwagen gevonden?

En dat is het voor mijn volledige review van de 3 beste Jane kinderwagens! Het bovenstaande vertelt je alles wat je moet weten over de beste Jane-kinderwagens. Ik hoop dat het u voldoende informatie heeft gegeven om u te helpen bij uw aankoopbeslissing.

Als je een vraag hebt of als iets je niet helemaal duidelijk is, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen of plaats hieronder je opmerking. Bedankt voor het lezen en veel winkelplezier !!

Wat vond je van deze post?

Klik op een hartje om te stemmen!

Gemiddelde rating 4.9 / 5. Stemmen: 10

Er zijn nog geen stemmen, wees de eerste!

Jammer dat je de post niet leuk vond

Help ons de post verbeteren!

Vertel ons hoe we de post kunnen verbeteren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten