Top 3: Beste Joie Buggy Complete Review

0
(0)

Wil je een Joie buggy kopen? Je leest hier een overzicht wat de beste Joie buggy is die momenteel op de markt verkrijgbaar is. We hebben deze 3 buggy’s uitgezocht op basis van prijs, functionaliteiten, en ervaringen. Elke buggy heeft zo zijn plus- en minpunten, die behandelen we allemaal zodat je een eerlijk beeld van elke Joie krijgt. Zo zoek je makkelijk de Joie uit die het beste bij jou en je kind past!

1. Meest luxe: Joie Mytrax Buggy

MKW Beoordeling: 4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)

Prijs: $$

Afbeelding van de Joie Mytrax buggy

De Joie Mytrax krijgt van ons momenteel de titel beste Joie-buggy die op de markt verkrijgbaar is. De Mytrax is een buggy waar je een autostoel in kan zetten, en die kan worden gebruikt vanaf de geboorte van uw kind tot ze veel ouder zijn – tot 4 jaar oud. De buggy heeft een volledig vlakke rugleuning waardoor hij geschikt is voor pasgeborenen, een handige functionaliteit.

De buggy bevat ook alle standaard functies die u in uw dagelijkse buggy zou willen hebben en waar we altijd goed op letten: een in hoogte verstelbaar stuur, bekerhouder voor ouders, 5-puntsgordel, etc. Hieronder eerst een kort overzicht van alles wat je moet weten over de Joie Mytrax Buggy:

Joie Mytrax Buggy Kenmerken

Buggy geschikt voor pasgeborenen: de Mytrax Joie-buggy biedt u twee opties om een ​​pasgeboren baby te dragen:

 • Door de volledig vlakke rugleuning van het buggyzitje te gebruiken, kunt u veilig een pasgeboren baby aan boord van de Mytrax buggy vervoeren.
 • U kunt het buggyzitje ook vervangen door het autostoeltje, wat nog een handige optie geeft om uw pasgeboren baby mee te dragen.

Verstelbaar stuur: De Joie Mytrax heeft een verstelbaar stuur wat handig is als jij en je partner flink in hoogte verschillen. Zo is de buggy altijd geschikt om makkelijk vooruit te duwen, wie dat ook doet.

5-Punts gordelsysteem: wat betreft veiligheid heeft de Joie Mytrax buggy een 5-punts gordelsysteem. Dit is veel veiliger dan een 3-punts gordel en dus een absolute must.

Compatibel met autostoeltjes: De Mytrax buggy is samen te gebruiken met een Joie autostoel. Met behulp van de Joie autostoel adapter kunt u het Joie I-Gemm autostoeltje aan het frame van de Mytrax buggy bevestigen. Het autostoeltje bevestig je eenvoudig aan het frame van de buggy om je baby een fijn reissysteem te geven.

Let op: het autostoeltje en adapters zitten niet bij de buggy’s prijs inbegrepen. Je zal ze apart moeten kopen.

Joie I-Gemm Autostoeltje

Afbeelding van de joie buggy autostoel

Bekerhouder voor ouders: de buggy wordt geleverd met een bekerhouder voor uw drankje tijdens het rijden. Handig voor lange wandelingen en reizen met de buggy.

Verstelbare stoel: de stoel van de wandelwagen kan in meerdere posities worden versteld, waardoor uw kind zich comfortabeler voelt, vooral tijdens lange reizen. Is je kind moe dan leg je de stoel achterover, wil je kind juist lekker meekijken dan zet je hem rechtop.

Snel zelf staand opvouwbaar: de buggy heeft een snel vouwfunctie waarmee u de buggy in één enkele stap kunt opvouwen tot een zelfstandige positie. Dit maakt het ook gemakkelijker op te bergen.

Grote buggy mand: De Mytrax wordt inclusief grote boodschappenmand geleverd waar je al je spulletjes in kwijt kan.

Draagvermogen: de Mytrax buggy weegt ongeveer 11,8 kg en kan tot 22 kg dragen. Met dat maximale draagvermogen is hij geschikt voor grote kinderen en peuters tot 4 jaar. Dat betekent dat je dezelfde buggy langer kan blijven gebruiken, zelfs als je kind al wat ouder wordt.

Geen wielophanging: Er zit helaas geen goede extra wielophanging onder de Mytrax waardoor hij wat minder goed veert, zeker op hobbelige paadjes.

Grote uitschuifbare kap op de buggy: De Joie Mytrax buggy heeft een grote, uitschuifbare kap wat zeer welkom is op warme of juist erg natte dagen.

Afmetingen buggy: Open: Lengte: 90 cm, Breedte: 59,9 cm, Hoogte: 101 cm. Gevouwen: Lengte: 81,5 cm, Breedte: 59,9 cm, Hoogte: 33,5 cm.

Pluspunten
 • Te gebruiken vanaf de geboorte
 • Autostoel compatibel
 • Zelf Staande vouw
 • In hoogte verstelbaar stuur
Minpunten
 • Exclusief autostoel adapter
 • Geen wielophanging

2. Lage prijs: Joie Nitro LX Buggy

MKW Beoordeling: 4.4 out of 5 stars (4,4 / 5)

Prijs: $

Afbeelding van de Joie Nitro LX buggy

Zoek je een wat minder zware buggy? De Joie Nitro LX hebben we als de beste Joie lichtgewicht buggy beoordeelt. Hij is met zijn 7,7 kg superlicht en is daardoor een fijne reis wandelwagen voor uitstapjes waar je wat langer rondwandelt en de buggy mee moet nemen.

De buggy is echter alleen geschikt voor peuters en kan niet worden gebruikt voor pasgeborenen. Daarnaast kun je de buggy ook niet met een autostoeltje gebruiken. Wel zitten er handige functionaliteiten in de Nitro LX zoals een verstelbare rugleuning, een 5-puntsgordel en een snelvouwfunctie. De Nitro LX is zeker minder luxe dan bijvoorbeeld de net besproken Joie Mytrax, maar hij kost dan ook wel flink wat minder.

Joie Nitro LX Buggy Kenmerken

Makkelijke voetremmen: Om snel en makkelijk te remmen zitten er voetremmen in de Nitro LX verwerkt. Je stapt hier dus op en hoeft zo geen handremmen te gebruiken.

3 leuningposities: de wandelwagen kan in 3 posities worden versteld. U kunt uw peuter rechtop laten zitten, half laten liggen, of helemaal plat leggen voor een verdient slaapje.

Opbergmand afwezig: Het lichtgewicht design van de Nitro LX heeft ook zo zijn nadelen, zo zit er geen opbergmandje in de buggy verwerkt.

Snel opvouwen en uitvouwen: de Joie Nitro LX is snel en makkelijk op te vouwen, daarnaast neemt hij ook weinig ruimte in als hij eenmaal is ingeklapt. De buggy heeft ook een “quick release-functie” waarmee je de buggy super simpel laat uitvouwen.

Opbergmand: voor opslag heeft de buggy een fatsoenlijke mand die aan de achterkant toegankelijk is om uw spullen voor onderweg in op te bergen. U kunt uw luiers, flessen, speelgoed of snacks onderweg meenemen.

Kleine buggy luifel: de joie Nitro LX buggy heeft een wel een luifel, maar eerlijk gezegd is die wel erg klein. Absoluut een minpuntje.

5-punts harnas: Voor de veiligheid heeft de Joie Nitro LX buggy ook een 5-punts gordelsysteem die helpt om je kind veilig vast te zetten in het zitje.

Kindergewicht: de Joie Nitro LX is het lichtst van al onze opties met slechts 7,7 kg. Hij kan echter maximaal 15 kg kindergewicht dragen. Dit betekent dat de buggy minder lang geschikt voor gebruik blijft dat bijvoorbeeld de Mytrax met een maximaal draaggewicht van 22 kg.

Afmetingen buggy: Deze Joie-buggy is ook vrij compact van formaat. Dit zijn de afmetingen: Open – Lengte: 85 cm, Breedte: 48,8 cm, Hoogte: 108,5 cm. Gevouwen – Lengte: 107,5 cm, Breedte: 31 cm, Hoogte: 41 cm

Pluspunten
 • Erg lage prijs
 • Lichtgewicht en compact
 • Snel in- en uitklappen
Minpunten
 • Niet compatibel met autostoeltjes
 • Kan niet worden gebruikt door pasgeborenen
 • Kleine luifel en geen opbergmandje

3. Mooie midden-optie: Joie Pact Flex-Buggy

MKW Beoordeling: 4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)

Prijs: $$

Afbeelding van de Joie Pact Flex buggy

De volgende Joie-buggy op de lijst is een mooie gemiddelde optie – de Joie Pact Flex-buggy. Deze buggy lijkt qua functies behoorlijk op de Joie Nitro LX, alleen heeft hij wat meer luxe functionaliteiten. De Pact is erg licht, hij weegt slechts 6 kg, maar is ook geschikt voor autostoeltjes. Hij bevat autostoel adapters waarmee u eenvoudig een van de Joie-autostoeltjes voor baby’s kunt bevestigen, inclusief het populaire Joie I-Gemm-autostoeltje. Hoewel u deze wel apart bij moet kopen.

De Joie Pact wordt ook wel een vliegtuig buggy genoemd omdat hij compact genoeg kan worden opgevouwen tot een rugzak of als handbagage in het vliegtuig kan worden meegenomen. De buggy kan ook worden gebruikt voor zowel pasgeborenen als peuters, een goede compromis tussen de twee eerder besproken buggy’s dus.

Joie Pact Flex Buggy Kenmerken

Compatibel met autostoeltjes: Ook de Pact Flex-buggy is compatibel met alle Joie autostoeltjes, inclusief het Joie I-Gemm-autostoeltje. Bij de buggy wordt een autostoel adapter geleverd waarmee je het autostoeltje eenvoudig aan het buggy frame bevestigt. Hierdoor wordt de buggy een leuk reissysteem voor jou en je baby.

Let op, de autostoel adapters worden meegeleverd. Maar het autostoeltje moet er apart bij worden gekocht.

Joie I-Gemm Autostoeltje

Geschikt voor pasgeborenen met autostoeltje: het buggyzitje zelf is niet compatibel voor pasgeborenen. Maar uw pasgeboren baby kan nog steeds comfortabel mee met de buggy rijden door het zitje te vervangen door een autostoeltje voor baby’s.

UPF 50 uitschuifbare luifel: deze buggy heeft een grote uitschuifbare UPF 50 zonwerende luifel die uw kind helpt beschermen tegen de zon.

Wandelwagen Mand: de Joie Pact buggy heeft ook een opbergmand van behoorlijk formaat voor het opbergen van je spullen voor onderweg.

5-puntsgordel: de buggy heeft een 5-puntsgordel om je kind veilig en goed vast te maken voor tijdens het wandelen.

Zelfstaand opvouwbaar met één hand: de buggy heeft een snel vouwfunctie waarmee u hem snel en gemakkelijk met één hand kunt opvouwen. Het vouwt in een enkele stap op en in een compacte zelfstandige positie.

Gemakkelijke Voetremmen De buggy remmen kunnen worden geactiveerd met een simpele tik van je voet aan de achterkant van de buggy. Dit maakt de remmen van de buggy gemakkelijker toegankelijk, wat de veiligheid van de buggy vergroot.

Vergrendelbare zwenkbare voorwielen en veersysteem: wat betreft het gemak van manoeuvreren en het geven van een soepele rit, heeft de buggy vergrendelbare zwenkbare voorwielen en een veersysteem. De vergrendelbare, zwenkbare voorwielen helpen bij het manoeuvreren en het veersysteem zorgt voor een soepele rit.

Kinder Gewicht: de buggy weegt ongeveer 6 kg en kan tot 15 kg kinder gewicht dragen. Dit is vrij klein in vergelijking met de meeste buggies, wat betekent dat je kind de buggy eerder zal moeten opgeven.

Pluspunten
 • Super lichtgewicht
 • Vering op alle wielen
 • Snel opvouwen met één hand
 • UPF 50 zonwerende luifel
 • Autostoel compatibel
Minpunten
 • Niet geschikt voor grote kinderen / peuters
 • Niet geschikt voor ruw of hobbelig terrein
 • Geen dienblad of bekerhouder

Conclusie – 3 Beste Joie Buggy

En dat was de volledige recensie van de 3 beste Joie buggy! Dit artikel vertelt je alles wat je moet weten over elke buggy. Dus ik hoop dat het u voldoende informatie heeft gegeven om u te helpen bij uw aankoopbeslissing.

Als je een vraag hebt of als iets je niet helemaal duidelijk is, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen of plaats hieronder je opmerking. Bedankt voor het lezen en veel winkelplezier !!

Wat vond je van deze post?

Klik op een hartje om te stemmen!

Gemiddelde rating 0 / 5. Stemmen: 0

Er zijn nog geen stemmen, wees de eerste!

Jammer dat je de post niet leuk vond

Help ons de post verbeteren!

Vertel ons hoe we de post kunnen verbeteren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten