Complete Babyzen YOYO Buggy Review

5
(3)

Als je de Babyzen YOYO buggy interessant vindt ben je bij ons aan het juiste adres. Je leest hier onze complete review van de Babyzen YOYO buggy!

Babyzen YOYO onderscheidt zich echt van andere buggy’s. Hij is licht en compact – perfect voor een reis per vliegtuig met je baby. Je kunt de buggy niet alleen gebruiken voor een peuter, maar ook voor een pasgeboren baby met het juiste extra product! En bovendien heeft de YOYO gewoon een chique en trendy ontwerp.

Babyzen bewijst dat een converteerbare buggy niet groot en zwaar hoeft te zijn. De YOYO is een moderne alles-in-één buggy die drie zit configuraties biedt, terwijl hij ultralicht en compact is. Zo kunt u een lichtgewicht buggy kopen die geschikt is vanaf de geboorte en die echt met de baby meegroeit. Er zijn een heleboel extra’s voor de YOYO Buggy verkrijgbaar, en verschillende sets en combi’s om ze in te kopen. In dit artikel behandelen we al die opties ook uitgebreid. Zo weet je precies wat wel en niet bij jou zal passen!

Samenvatting Babyzen YOYO Buggy review:


Babyzen YOYO
Bekijk bij Bol.com
Type: lichtgewicht buggy 
Gewicht: 6,2 kg 
Capaciteit: 18 kg 
MKW-oordeel: Compacte en draagbare buggy voor
pasgeborenen en peuters, ontworpen voor ouders die graag vaak reizen.
4.8 out of 5 stars (4,8 / 5)

Babyzen YOYO Complete Review – Functies

In deze recensie verwijs ik voornamelijk naar de nieuwste versie van de BABYZEN YOYO2.

Op welke leeftijd kunt u Babyzen YOYO gebruiken?

Babyzen YOYO is uitgerust met een normaal peuterzitje, geschikt vanaf 6 maanden of wanneer de baby zelfstandig rechtop kan staan. Er is geen minimum gewicht, maar het kind moet een goede nek controle hebben.

Deze lichtgewicht buggy kan vanaf de geboorte worden gebruikt – als u het babyautostoeltje bevestigt dat ermee compatibel is of als u het standaardzitje vervangt met een YOYO 0+ newborn pack. We bespreken deze kit zomenteen uitgebreid verder. Het is handig om een ​​alles-in-één buggy te hebben die zo weinig weegt!

Buggy Stoel – Babyzen YOYO 6+ Pack

Het basispakket van de YOYO-buggy omvat het 6+ Pack dat in feite een peuterzitje is, geschikt vanaf ongeveer 6 maanden (of wanneer de baby zonder hulp rechtop kan zitten). Designs voor de gewone stoel zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren versies die er leuk uitzien. Scroll naar beneden om alle opties te zien.

Afbeelding van de aqua blauwe Babyzen YOYO Buggy

Wat ik erg handig vind aan deze hoezen is dat ze volledig uitneembaar zijn. Je kunt ze gemakkelijk schoonmaken – gooi ze gewoon in de wasmachine en voila! Je hoeft je geen zorgen te maken als de stoel vies wordt of als er iets uitloopt tijdens uw wandeling. De zitting is heel gemakkelijk schoon te houden. Bovendien is de vulling erg zacht en comfortabel voor de kleine passagier en zijn tere huidje.

Het peuterzitje is naar voren gericht, zodat de baby tijdens het rijden rond kan kijken en de omgeving kan observeren. U kunt de stoel echter niet omdraaien, dat was wel leuk geweest.

De rugleuning kan tot 145 graden worden versteld en kan in elke positie worden vergrendeld. Hoewel hij niet plat kan, is hij wel diep en comfortabel genoeg voor peuters die graag onderweg een dutje doen.

De vulling op de rugleuning is vrij kort. Maar de Babyzen YOYO kan je toch dienen als buggy voor een groter kind of een grotere peuter, omdat er veel ruimte is vanaf de bovenkant van de stoel tot de bovenkant van de luifel voor opgroeiende kinderen. Grotere kinderen passen in deze buggy, maar hij kan zijn hoofd niet goed laten rusten. Of slechts een deel van zijn hoofd wordt ondersteund. Toch is het peuterzitje geschikt tot 18 kg.

Het zitje is voorzien van een 5-puntsgordel om de baby veilig op zijn plaats te houden. Het harnas is onlangs opnieuw ontworpen voor de Babyzen YOYO2. Daardoor ziet hij er net even wat anders uit zoals je hieronder kan zien.

Afbeelding van de riem van de Babyzen YOYO buggy

Er is ook een voetensteun waar grotere en oudere baby’s tijdens een wandeling hun voetjes op kunnen zetten. Ik wou alleen dat het verstelbaar was, want het zou een nog comfortabelere en comfortabelere houding voor de benen bieden tijdens dutjes.

Reiswieg – Babyzen YOYO Buggy 0+ Pack voor Pasgeborenen

U kunt uw Babyzen YOYO kopen met pasgeboren hoezen- die geschikt zijn vanaf de geboorte. Je kunt deze reiswieg ook los kopen – bij Bol.com of BabyPark.nl. Om de Newborn Pack te bevestigen, moet u eerst de hoes van het peuterzitje verwijderen en deze vervolgens verwisselen voor de hoes voor pasgeborenen.

Afbeelding van de Newborn Pack van YOYO

Deze reiswieg heeft een volledig vlakke positie, wat de meest comfortabele en veilige positie is voor pasgeborenen en baby’s die niet genoeg controle over hun nek en hoofd hebben om rechtop te zitten.

De YOYO 0+ is naar de ouders gericht, zodat u uw pasgeboren baby de hele tijd in de gaten kunt houden. Hij heeft ook een 5-puntsgordel en een inklapbare luifel met 2 standen. De stof is UPF 50 + en waterdicht!

De hoofdsteun en voetbedekking voor baby’s zorgen voor een gezellige, warme en veilige plek voor kleine baby’s. De nieuwe YOYO 0+ 2020 heeft een verstevigde matras om nog meer ondersteuning te bieden aan de gevoelige ruggengraat van de baby.

Houd er rekening mee dat deze reiswieg niet op zichzelf staat en wanneer je hem losmaakt van het frame, hij zal instorten. Daarom is hij niet geschikt om ’s nachts in te slapen. Je kunt hem alleen gebruiken als hij aan het frame van de buggy is bevestigd.

Afbeelding van het blauwe wiegje van de YOYO

Ik vind het geweldig dat deze lichtgewicht buggy een zitplaats biedt voor pasgeboren baby’s en een peuter. Dankzij de newborn pack kun je vanaf de geboorte een super compacte en draagbare buggy hebben. Het is een perfecte optie voor ouders die veel met het vliegtuig of de trein reizen en die willen dat hun pasgeboren baby hen vergezelt.

Wilt u Babyzen YOYO + vanaf de geboorte gebruiken? Je kunt controleren hoeveel de volledige set met buggyzitje plus reiswieg kost bij Bol.com of je kunt de reiswieg apart bekijken bij Bol.com of BabyPark.nl.

Complete 0+Set – Buggy en Reiswieg

Afbeelding van de verschillende opties van de YOYO buggy

Reissysteem – Compatibiliteit van de Babyzen YOYO Buggy met autostoeltjes

Er is ook nog een andere optie waarmee u Babyzen YOYO vanaf de geboorte kunt gebruiken, wat erg handig is voor ouders die vaak autorijden. U kunt aan de buggy een autostoeltje bevestigen en Babyzen YOYO als reissysteem gebruiken.

Afbeelding van de YOYO buggy met autostoeltje

De verkrijgbare adapter voor Babyzen YOYO is compatibel met enkele van de Cybex en Maxi Cosi autostoeltjes. U kunt de adapters (apart verkrijgbaar) krijgen om het autostoeltje op het frame van de buggy te klikken. De autostoeltjes zijn ook los verkrijgbaar bij Bol.com of BabyPark.nl. Of je kunt ook de complete set bekijken, inclusief de buggy, het autostoeltje en de autostoeladapter:

Complete met Buggy, Reiswieg, Autostoel en Autostoel Adapter

Afbeelding van de verschillende versies van de Babyzen YOYO buggy: opgevouwen, babywieg, autostoeltje, normale versie

Met behulp van de autostoel adapter is de buggy te gebruiken met de volgende autostoeltjes:

– Maxi-Cosi Pebble

– Maxi-Cosi Pebble Plus

– BeSafe iZi Go

– BeSafe iZi Go Modular

– Cybex Aton Q

– Cybex Cloud Z i-Size

Luifel

De YOYO buggy heeft een uitschuifbare luifel. Hij is niet erg groot of lang, maar hij is wel redelijk goed voor een lichtgewicht reis wandelwagen. Het houdt de zon uit de ogen van de baby en beschermt goed dankzij zijn UPF 50+ stof.

Er zit een klein plastic kijkvenster bovenop de buggy, zodat u uw kleintje kunt bekijken wanneer u maar wilt. Het zou wel beter zijn als het luikje was gemaakt van mesh-stof om voor extra ventilatie te zorgen. Een hoes voor dit raam zou ook leuk zijn.

Afbeelding van de achterkant van de YOYO buggy

Babyzen Yoyo-stuur, luifel, opbergvak

Er is een kijkvenster aan de bovenkant van de luifel en een opbergvak aan de achterkant ervan

U kunt de luifel volledig openen als u hem niet nodig heeft of als u YOYO wilt gebruiken voor een ouder en groter kind. De opgevouwen luifel bedekt het stuur niet en zit niet in de weg terwijl u de buggy duwt – een groot pluspunt.

Wielen en ophanging

Babyzen YOYO is een kleine reis wandelwagen, daarom is het niet verwonderlijk dat hij kleine wielen heeft die voornamelijk zijn ontworpen voor vlak terrein. De wielen kunnen oude trottoirs of kasseien wel aan. Je ziet veel ouders YOYO-buggy’s over geplaveide straten duwen en dat gaat heel goed.

Desalniettemin zou ik de buggy zeker niet meenemen voor een offroad-reis en ik zou het aanraden om hem alleen op hobbelige wegen te gebruiken voor korte afstanden, omdat de buggy een best wat zal wiebelen.

Afbeelding van het opbergvak van de YOYO buggy

De voorwielen kunnen niet worden vergrendeld, maar ze zijn uitgerust met een “Soft Drive” -systeem dat ervoor zorgt dat de wielen zich aanpassen aan het terrein.

De YOYO 2 heeft een verbeterde onafhankelijke vering in alle 4 de wielen, wat de rit een beetje dempt, maar verwacht niet dat het zo soepel zal zijn als bij jogger-buggy’s.

Wendbaarheid

Ondanks de kleine wielen is de Babyzen YOYO zeer wendbaar en goed te besturen. Hij is slank en lichtgewicht, zodat hij vrijwel overal tussen past. Krappe hoeken, smalle trottoirs of drukke gangpaden in supermarkten zijn prima te doen met de YOYO. Je kunt hem zelfs met één hand besturen, terwijl je een telefoon of boodschappentassen in de andere hand houdt.

Rem

De YOYO + is uitgerust met een rem op enkel-hoogte. Het pedaal bevindt zich naast het rechter achterwiel en is vrij gemakkelijk in te drukken en op te tillen, maar hij had wel wat groter mogen zijn. Geen groot probleem, maar een klein minpuntje.

Afbeelding van de wielen van de YOYO

Stuur

De Babyzen YOYO heeft een niet-verstelbaar stuur, en zit vastgemaakt op ongeveer 107 cm vanaf de grond. Na een controle van andere Babyzen YOYO-recensies bleek het dat mensen met een kleine en gemiddelde lengte (bijvoorbeeld 155 cm en 175 cm) het erg comfortabel en gemakkelijk vinden om de buggy vooruit te duwen. Hij is echter minder handig voor grotere ouders (ongeveer 180 cm) omdat ze eroverheen hangen en rugpijn veroorzaken.

Bovendien slaan ouders hoger dan 180 cm soms met hun voeten op de achteras, wanneer ze de buggy met twee handen duwen.

De nieuwste YOYO 2 heeft een hoes van kunstleer op het stuur, in tegenstelling tot de YOYO + die een hoes van schuim had (meer vatbaar voor scheuren).

Het stuur heeft nog een opmerkelijke eigenschap. U kunt hem onafhankelijk van de buggy neerzetten om hem thuis gemakkelijker op te bergen. Deze functie is ook handig om door metrostations heen te komen. Bovendien neemt hij zo minder plaats in in een restaurant of lift.

Als je de YOYO 0+ Newborn Pack gebruikt, kun je door het stuur op te vouwen een verschoonstation creëren om onderweg luiers te verschonen!

Opbergmand

De YOYO is een lichtgewicht buggy voor op reis, dus ik had geen grote mand verwacht. YOYO + en YOYO 2 hebben echter behoorlijk veel opslagruimte. In beide buggy’s biedt de mand onder de stoel plaats voor 5 kg van je benodigdheden en is hij ruim genoeg voor een middelgrote luiertas. Niet slecht voor zo’n compacte buggy.

De bak is gemakkelijk bereikbaar vanaf de achterkant, iets moeilijker vanaf de voorkant, maar nog steeds niet al te lastig.

Zoals je op de eerdere foto’s kon zien, zit er ook een handig opbergvak aan de achterkant van de luifel met ritssluiting. Je telefoon, portemonnee, sleutels en andere kleine kostbaarheden passen er gemakkelijk in.

Vouwen en gewicht

Babyzen-buggy’s zijn extreem compact en licht. De newborn versie (met de reiswieg) weegt 6,6 kg, terwijl de peuterversie (met het wandelwagenzitje) slechts 6,2 kg weegt. Je kunt de buggy bijna moeiteloos de trap op en af ​​dragen of door de stad, wanneer je kind bijvoorbeeld zelf wil lopen.

Opgevouwen Babyzen YOYO + en YOYO 2 zijn ultra compact en draagbaar. Je kunt ze in de meeste vliegtuigen als handbagage meenemen zoals je hieronder kan zien!

Afbeelding van de opgevouwen Babyzen YOYO buggy met draagtas

Maar dat is niet alles. Het vouwt naadloos op tot een compact pakket. En je kunt hem met één hand opvouwen, terwijl je je baby in een andere hand houdt!

De afmetingen van de opgevouwen Babyzen YOYO zijn: 52 cm x 44 cm x 18 cm. Zo’n kleine en compacte buggy is een perfecte oplossing voor ouders die thuis niet veel vrije ruimte hebben of een kleine auto hebben.

De YOYO wordt geleverd met een handige schouderriem en een chromen handgreep zodat je hem makkelijker kan dragen. Bij het openen van de buggy glijdt de schouderband in de opbergmand. Ik zag dat veel ouders de buggy op de ene schouder droegen, terwijl ze een baby in de andere arm hielden. Hij is dus daar dus licht en draagbaar genoeg voor. In eerste instantie kon ik niet geloven dat YOYO, zo licht als een veertje, zo veelzijdig kan zijn.

De buggy bevat ook een draagtas (hij ziet eruit als een zak zoals in de bovenstaande afbeelding), handig voor transport en opslag. Je kunt ook apart een reistas kopen die eruitziet als een tas.

Voor-en Nadelen van de Functies

Pluspunten
 • Licht en klein – je kunt hem moeiteloos dragen en hij is superhandig op te bergen
 • Compact opvouwbaar – perfect voor ouders die vaak per vliegtuig, trein of auto reizen
 • Draagbaar – uitgerust met een draagriem en een handvat
 • Geschikt vanaf de geboorte (met extra opzetstukken)
 • Peuterstoel heeft een diepe rugleuning
 • Goede luifel
 • Fatsoenlijke opbergmand en een extra vak voor waardevolle spullen van de ouders
 • Rolt soepel over vlak terrein
 • Handig om met één hand te duwen, zeer wendbaar en wendbaar
 • Brede keus uit prachtige kleuren; stijlvolle uitstraling
Minpunten
 • Het niet verstelbare stuur is te laag voor lange ouders (meer dan 180 cm) en er is niet veel ruimte achter de buggy, zodat grotere ouders de achteras kunnen schoppen tijdens het duwen
 • Niet geschikt voor hobbelig grind en off-road wandelen
 • Klein rempedaal

Wat vinden andere ouders van Babyzen YOYO Buggy?

De grootste troef van de Babyzen YOYO is de compacte opvouw mogelijkheid waardoor hij in het bagagevak van de meeste vliegtuigen past. Ouders houden van de mogelijkheid om hem als handbagage te nemen.

Een ander voordeel is de lichtgewicht constructie waardoor de buggy zeer gemakkelijk te dragen is met een schouderband.

Het in- en uitklappen is een makkie en duurt maar een paar seconden, of je nu de reiswieg of peuterzitjes aan het frame hebt bevestigd.

Veel klanten raden de YOYO aan voor andere ouders die veel reizen of voor degenen die geen gecompliceerde buggy willen.

Is de Babyzen YOYO Buggy goed voor dagelijks gebruik?

Ja! Sommige ouders gebruiken de YOYO niet alleen om te reizen, maar ook voor dagelijks gebruik, omdat hij erg praktisch is. De buggy is perfect voor stedelijke gebieden en krappe plekken (zoals kleine winkels, restaurants enz.). De buggy is ook een goede keuze voor ouders met kleine huizen of kleine auto’s dankzij zijn compactheid.

Andere ouders zijn dol op de mogelijkheid om de YOYO vanaf de geboorte te gebruiken met het autostoeltje en de reiswieg (ze zijn het erover eens dat het erg gezellig is).

De wielen rollen soepel, vooral op een vlakke ondergrond. Op grind en ruw terrein werkt deze buggy niet zo goed, maar veel ouders benadrukken dat zo’n lichte buggy er niet voor is ontworpen, dus het is geen dealbreaker.

Veel ouders prijzen de Babyzen YOYO + voor uitstekende wendbaarheid, behendigheid en besturing met één hand.

Aan de andere kant is het slaapmechanisme niets vernuftigs. Het is gewoon een riem en gesp, wat sommige ouders niet leuk vinden. De rugleuning van de zitting is wat dun. De rugleuning is echter vrij diep.

Een ander nadeel is het ontbreken van een slot voor een opgevouwen buggy. Bovendien is het bevestigen van de stoelbekleding (bijvoorbeeld na het wassen) wat lastig.

YOYO Buggy Kleuren

De buggy is verkrijgbaar in 9 kleuren: Ginger, Aqua, Grey, Taupe, Red, Toffee, Peppermint, Black en Air France blauw. U kunt ook kiezen voor witte of zwarte lijsten. Bij Bol kun je alle versies van de YOYO Buggy (via deze link) makkelijk bekijken en vergelijken.

Afbeelding van de verschillende kleuren opties van de Babyzen YOYO Buggy

Babyzen YOYO buggy – Specificatie

Buggy TypeLichtgewicht
Gewicht 6.6 kg – Peuter zitje, 6.2 kg – Pasgeboren reiswieg
Gewicht Limiet18 kg – Peuter zitje, 9.1 kg  – Pasgeboren reiswieg
Afmetingen buggy (h x d x b)106 cm x 44 cm  x 86 cm 
Afmetingen vouw (h x d x b)52 cm x 44 cm x 18 cm
Hoogte stuur107 cm

Accessoires voor YOYO buggy

De Babyzen YOYO wordt geleverd met een draagtas die het vervoeren en opbergen van de buggy vereenvoudigt. Uiteraard zijn er nog veel meer accessoires die u los kunt aanschaffen.

0+ Newborn Reisweg Pack – De reiswieg wordt apart verkocht of je kunt hem als set bij de buggy kopen. Het is geen full-size wieg, maar deze cocon biedt een volledig vlakke positie die geschikt is voor een pasgeboren baby en ondersteunt goed. Met de voeten overtrek, luifel en hoofdkussen is de baby goed beschermd tegen zon en wind en kan hij comfortabel in een gezellige, veilige en beschutte ruimte liggen. Hij is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zodat je het kunt matchen met de stof van het peuterzitje of een andere versie kunt kiezen.
BABYZEN YOYO+ Infant Car Seat AdaptersAdapters voor autostoeltjes – Als je Babyzen YOYO + als reissysteem met een autozitje wilt gebruiken, heb je speciale adapters nodig waarmee je het autostoeltje in het frame van de buggy kunt klikken.
Beensteun – U kunt nu een beensteun aan uw Babyzen YOYO buggy toevoegen. Die past zich aan meerdere posities aan, waardoor de baby meer ruimte heeft voor een dutje. Het maakt het zitje ook wat dieper voor een opgroeiende peuter en ondersteunt de kuiten van uw kind.
BABYZEN YOYO+ Travel BagReistas  – Als de meegeleverde draagtas niet aan uw behoeften voldoet, kunt u een reistas met schouderriem kopen om deze gemakkelijk te dragen.
Voetenzak  – Babyzen biedt geweldige voetenzak die je baby zeker warm en behaaglijk zal houden tijdens koude winterdagen. De voetenzak heeft een afneembare bovenklep. Het wordt geleverd in 7 kleuren versies.
Muggennet – Een zeer handige accessoire, vooral als u woont of reist naar gebieden waar veel vliegende insecten zijn. De gazen hoes beschermt je kindje tegen muggen en andere insecten zonder de luchtcirculatie te blokkeren.
BABYZEN YOYO+ Cup holderBekerhouder  – Als u tijdens wandelingen wat te drinken dicht bij u wil hebben, is dit een must-have.
BABYZEN YOYO+ BoardMeerijdplankje Board – Het verbaasde me dat deze lichtgewicht converteerbare buggy een zitplaats biedt voor een tweede, ouder kind! U kunt het bord eenvoudig aan uw YOYO + bevestigen. Het is een perfecte optie voor een oudere broer of zus die soms moe wordt op langere afstanden als zijn kleine voetjes een pauze nodig hebben. Hij kan op een plank staan of op een zadel zitten. Het kan een kind tot 20 kg dragen. Als hij niet in gebruik is, kun je hem eenvoudig opvouwen en als je kind weer wil rijden, springt hij er gemakkelijk op.
Regenhoes – Als je van lange wandelingen houdt, moet je voorbereid zijn op alle weersomstandigheden! Deze hoes beschermt goed tegen regen. En als je hem niet gebruikt, kun je hem plat opvouwen en opbergen in de mand onder de zitting – hij neemt weinig ruimte in beslag.

Babyzen YOYO Buggy optie voor een tweede kind

Het zou echt geweldig zijn als de YOYO ook als dubbele buggy beschikbaar zou zijn. Ouders vragen vaak of er een Babyzen YOYO dubbelganger is. Helaas is YOYO buggy momenteel slechts een enkele buggy en bestaat er geen dubbele versie.

Je kunt echter een YOYO buggy Meerijdplankje aan je buggy toevoegen als de oudere broer of zus mee wil rijden. Voor korte wandelingen is het een geweldige oplossing voor twee kinderen van verschillende leeftijden.

Belangrijk voor je koopt

De YOYO is een lichte buggy met hele kleine wielen waardoor hij niet geschikt is voor alle soorten terrein. Hij werkt geweldig op bestrating, asfalt, trottoirs, gladde onverharde wegen en voor gebruik binnenshuis (in het winkelcentrum en op de luchthaven). De buggy zal een beetje wiebelen op kasseien. Ik zou het niet aanraden voor ruw terrein met veel hobbels, vooral als je van lange afstandswandelingen houdt.

Conclusie – 3 Redenen waarom u dol zult zijn op Babyzen YOYO Buggy

1. De YOYO bespaart je veel ruimte. Hij neemt niet veel ruimte in beslag bij u thuis en in de kofferbak (u kunt hem zelfs achter de bestuurdersstoel plaatsen!).

2. Dankzij het compacte ontwerp en de comfortabele zitting kan de Babyzen YOYO worden gebruikt voor dagelijkse wandelingen en boodschappen: naar restaurants, kleine supermarkten, de dierentuin of een druk museum.

3. Het maakt reizen met een baby zoveel gemakkelijker: niet alleen met een peuter, maar ook met een baby. De YOYO vouwt hetzelfde samen met de reiswieg als met het peuterzitje en kan als handbagage worden meegenomen in een vliegtuig.

Wat vond je van deze post?

Klik op een hartje om te stemmen!

Gemiddelde rating 5 / 5. Stemmen: 3

Er zijn nog geen stemmen, wees de eerste!

Jammer dat je de post niet leuk vond

Help ons de post verbeteren!

Vertel ons hoe we de post kunnen verbeteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten