Top 3 – Beste Baninni Kinderwagen

4.9
(7)

Zoek je een goede Baninni kinderwagen? We hebben in dit artikel de 3 beste kinderwagens van het merk uitgezocht en uitgebreid gereviewed! Zo lees je snel welke optie het beste bij jou en je kind past.

1. Beste Keus – Baninni Otto Kinderwagen

Afbeelding van de Baninni Otto Kinderwagen

MKW Beoordeling: 4.7 out of 5 stars (4,7 / 5)

Prijs: €€

Onze keus voor de beste Baninni-kinderwagen is de Baninni Otto-kinderwagen. Hij wordt een 3-in-1-kinderwagen genoemd omdat hij een kinderwagen zitje, wieg en autostoeltje bevat voor één prijs. Met de Baninni Otto krijg je een compleet reissysteem waarmee je dus precies kan kiezen hoe jij wil reizen: met een kinderwagen, autostoel of wieg.

Het autostoeltje is bij de kinderwagen prijs inbegrepen en kan eenvoudig worden bevestigd zonder extra lastigheden. En het kinderwagen zitje kan eenvoudig worden omgebouwd tot wieg om je een stijlvolle kinderwagen te geven. Deze twee opties maken de Baninni Otto kinderwagen geschikt voor pasgeborenen. Door de wieg of het autostoeltje te gebruiken, kan uw pasgeboren baby rechtstreeks vanuit het ziekenhuis met de kinderwagen rijden. En als je kind eenmaal oud genoeg is, kan hij / zij overschakelen van de wieg modus naar het gewone zitje. De Baninni Otto is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot ze veel ouder zijn – tot wel 3 jaar.

De Baninni Otto-kinderwagen is behoorlijk stijlvol, maar toch zeer betaalbaar voor een 3-in-1-kinderwagen die geschikt is voor dagelijks gebruik. Voor een alledaagse kinderwagen met meerdere functies (zoals compatibiliteit met autostoeltjes, verstelbaar stuur, verstelbare rugleuning, enz.), is de Otto vrij betaalbaar. De kinderwagen is ook behoorlijk goed in termen van kwaliteit, en de wielen bewegen goed om een ​​vlotte rit te geven. Helaas heeft hij geen echte terreinwielen, dus de Otto is niet ideaal voor gras of oneffen paden; maar hij beweegt nog steeds goed op gladde, verharde wegen.

Als je een pasgeboren baby verwacht, is een 3-in-1 kinderwagen zoals de Baninni Otto een ideale kinderwagen om te hebben. Het pakket bevat alle functies voor dagelijks gebruik en kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot 3 of 4 jaar oud. Als je meer wilt weten over de Baninni Otto, lees dan hieronder de volledige lijst met functies!

Baninni Otto Kinderwagen Kenmerken

Compatibel met autostoeltjes: Een erg leuke eigenschap van de Baninni Otto-kinderwagen is dat hij autostoeltjes kan meedragen. U hebt dus een volledig reissysteem door het frame te koppelen aan het autostoeltje zonder dat u extra hulpstukken nodig hebt. Als leuke bonus is het autostoeltje al bij de prijs inbegrepen.

Wieg Wandelwagen: Behalve dat de Otto compatibel is met een autostoel, kan de wandelwagen stoel ook worden omgebouwd tot een wieg. Je kunt wisselen tussen een reissysteem en een stijlvol ogende kinderwagen.

Pasgeboren kinderwagen: zoals gezegd kan de Baninni Otto kinderwagen gebruikt worden vanaf de geboorte van je kindje tot ze veel ouder zijn. De kinderwagen kan worden gebruikt voor een pasgeboren baby met behulp van de wieg of autostoel. Hierdoor kan uw pasgeboren baby veilig aan boord van de kinderwagen rijden en eenmaal ouder kunnen ze gebruik maken van het gewone zitje.

5-puntsgordel: wat betreft veiligheid heeft het wandelwagenzitje een 5-punts gordel om je baby mooi in het wandelwagenzitje te houden. Omdat kinderen de neiging hebben om te bewegen als je niet goed oplet, helpt het harnas om ze veilig vast te houden.

Meerdere posities achterover leunen: het kinderwagen zitje heeft ook een verstelbare rugleuning waardoor uw baby het zitje in meer comfortabele posities kan verstellen. Dit biedt extra comfort voor uw kind, of ze nu rechtop willen zitten of een dutje willen doen.

Omkeerbare stoel: de kinderwagen stoel heeft een omkeerbare functie waarmee u kunt schakelen tussen voorwaarts gericht of achterwaarts gericht. U kunt uw kind naar u toe laten kijken wanneer dat nodig is.

Wandelwagen Mand: De wandelwagen heeft een grote opbergmand om je spullen voor onderweg op te bergen. Er is genoeg ruimte om dingen op te bergen zoals luiers, speelgoed, snacks of flessen.

Uitschuifbare luifel: de kinderwagen heeft een grote uitschuifbare luifel waarmee u de hoeveelheid dekking die uw kind nodig heeft, kunt aanpassen. Veel ouders zijn blij met deze functie, omdat ze het prettig en comfortabel vinden als hun baby slaapt.

Verstelbaar stuur: het stuur van de kinderwagen kan op verschillende hoogtes worden afgesteld. Hierdoor kun je je aanpassen aan de hoogte van de ouder die de kinderwagen vastpakt.

Draagvermogen: De kinderwagen weegt ongeveer 16 kg (wat vrij zwaar is) maar kan slechts 15 kg dragen. Dit is vrij klein in vergelijking met de meeste kinderwagens en je kunt van je kind verwachten dat hij de kinderwagen slechts 3 of 4 jaar zal gebruiken.

Pluspunten
 • Betaalbare 3-in-1 kinderwagen
 • Te gebruiken vanaf de geboorte
 • Omkeerbare stoel
 • Verstelbaar stuur
 • Soepel en gemakkelijk manoeuvreren
 • Grote mand
Minpunten
 • Met 16 kg best zwaar
 • Kan niet worden gebruikt voor grote kinderen
 • Niet goed voor hobbelige, oneffen wegen

2. Baninni Ayo 3-In-1 Kinderwagen

Afbeelding van de Baninni Ayo 3 in 1 Kinderwagen

MKW Beoordeling: 4.4 out of 5 stars (4,4 / 5)

Prijs: €€

Bijna naast de Baninni Otto staat de Baninni Ayo kinderwagen. De Ayo is een iets ouder model dan de Baninni Otto maar lijkt qua kenmerken en design nog behoorlijk op de Otto. Het is ook een 3-in-1 kinderwagen met een kinderwagen zitje, wieg en autostoeltje voor een betaalbare prijs. Het kinderwagen zitje kan worden omgebouwd tot een wieg voor je pasgeboren baby, en het autostoeltje kan eenvoudig aan het kinderwagen frame worden bevestigd zonder dat je extra hulpstukken nodig hebt.

Het bevat dezelfde functies als de Baninni Otto – compatibel met autostoeltjes, omkeerbare stoel, verstelbaar stuur, enz.). Het is een fijne kinderwagen voor dagelijks gebruik die gebruikt kan worden vanaf de geboorte van je kindje tot 3 of 4 jaar oud. Het enige verschil zit hem in de kwaliteit – de Baninni Ayo is iets minder stevig en heeft kleinere wielen die niet zo goed rijden als de Baninni Otto. Het heeft ook een kleinere en meer dunne opbergmand. Deze nadelen doen de Baninni Ayo een beetje onder de Baninni Otto vallen, maar qua prijs en functies krijgt hij nog steeds een goede beoordeling en aanbeveling.

Als je meer wilt weten over de Baninni Ayo, vind je hier een compleet overzicht van al zijn functies:

Je kunt ook een volledige recensie van de Baninni Ayo bekijken.

Baninni Ayo 3-in-1 Kinderwagen Kenmerken

Compatibel met autostoeltjes: De Baninni Ayo-kinderwagen is ook compatibel met autostoeltjes. Het autostoeltje is ook al bij de prijs inbegrepen.

Wieg compatibel: de wandelwagen stoel kan ook worden omgebouwd tot een wieg. Je kunt wisselen tussen een reissysteem en een stijlvol ogende kinderwagen.

Pasgeboren kinderwagen: de Baninni Ayo kan ook gebruikt worden vanaf de geboorte van je kindje tot ze veel ouder zijn. De kinderwagen kan worden gebruikt voor een pasgeboren baby met behulp van de wieg of autostoel.

5-punts gordel: wat betreft veiligheid heeft het wandelwagenzitje ook een 5-punts gordel om je baby mooi in het wandelwagenzitje te houden.

Meerdere posities achterover leunen: het kinderwagen zitje heeft ook een verstelbare rugleuning waardoor uw baby het zitje in meer comfortabele posities kan verstellen.

Omkeerbare stoel: de kinderwagen stoel heeft ook een omkeerbare functie waarmee u kunt schakelen tussen voorwaarts gericht of achterwaarts gericht. U kunt uw kind naar u toe laten kijken wanneer dat nodig is. Geweldig om uw kind in de gaten te houden wanneer dat nodig is.

Wandelwagen Mand: De wandelwagen mand is vrij klein in vergelijking met de Baninni Otto, maar er is nog ruimte voor een paar items.

Grote uitschuifbare luifel met Peek-a-Boo-venster: de kinderwagen heeft een grote uitschuifbare luifel die uw baby beschermt. Het heeft ook een peek-a-boo-mesh waarmee je in de kinderwagen kunt kijken en ook als ventilatieraam voor je baby.

Verstelbaar stuur: De kinderwagen heeft ook een verstelbaar stuur. Hiermee kunt u zich aanpassen aan de hoogte van de ouder die de kinderwagen vastpakt.

Draagvermogen: de Ayo-kinderwagen is met slechts 10 kg veel lichter dan de Otto. Maar hij kan nog steeds tot 15 kg dragen. Hierdoor kan uw kind het tot 3 of 4 jaar gebruiken.

Pluspunten
 • Betaalbaar reissysteem
 • Licht en toch stevig
 • Omkeerbare kinderwagen stoel
 • Verstelbaar stuur
 • Te gebruiken vanaf de geboorte
Minpunten
 • Kleine opbergmand
 • Kan gemakkelijk omvallen (door lichtgewicht)

3. Baninni Duo Kinderwagen

Afbeelding van de Baninni Duo Kinderwagen

MKW Beoordeling: 4.2 out of 5 stars (4,2 / 5)

Prijs: €€€

De laatste, maar zeker geen slechte optie, op de lijst met beste recensies van Baninni-kinderwagens is de Baninni Duo-kinderwagen. In vergelijking met de bovenstaande twee is de Duo kinderwagen een converteerbare dubbele kinderwagen die kan worden gebruikt voor een of twee kinderen. Deze kinderwagen is geschikt voor ouders met een tweeling of gezinnen die een tweede baby verwachten. De kinderwagen kan worden omgebouwd van een enkele kinderwagen naar een dubbele kinderwagen die kan worden gebruikt voor een tweeling of voor een tweede kind na een eerste kind. Dus in plaats van twee kinderwagens te hebben, kunnen beide kinderen gemakkelijk op dezelfde kinderwagen rijden.

Een nadeel is dat de kinderwagen niet compatibel is met autostoeltjes en geen autostoeltjes bevat zoals de bovenstaande kinderwagens, maar aan de andere kant kunnen de kinderwagen zitjes worden omgebouwd tot een wieg. Hierdoor is hij geschikt voor pasgeborenen en kan het worden gebruikt vanaf de geboorte van uw kind of kinderen tot ze veel ouder zijn. Met deze kinderwagen draag je maximaal twee pasgeboren tweelingen en als ze oud genoeg zijn, kun je overschakelen van de wieg naar de normale stoel modus.

De Baninni Duo heeft een groter draagvermogen dan de bovenstaande kinderwagens – hij kan tot 22 kg per kind dragen, wat betekent dat uw kinderen de kinderwagen langer kunnen gebruiken – tot 5 of 6 jaar.

Als je geïnteresseerd bent in de Baninni Duo, vind je hier een kort overzicht van alles wat je moet weten over de kinderwagen:

Baninni Duo Kinderwagen Kenmerken

Converteerbare kinderwagen: zoals gezegd is de Baninni Duo een converteerbare kinderwagen waarmee je kunt wisselen tussen rijden met een of twee kinderen. De kinderwagen maakt een combinatie mogelijk van tweeling pasgeborenen, tweeling peuters of een pasgeborene en een peuter.

Wieg & pasgeboren wandelwagen: De wandelwagen zitjes kunnen worden omgebouwd tot een wieg. Hierdoor kunt u maximaal twee pasgeborenen aan boord van de kinderwagen vervoeren. Als uw baby’s ouder zijn, kunt u terugschakelen naar de gewone stoel.

Stoel met meerdere posities achteroverleunen: beide stoelen kunnen eenvoudig afzonderlijk in meerdere posities worden versteld. Elk kind kan comfortabel aan boord van de kinderwagen zitten.

Omkeerbare kinderwagenstoel: De kinderwagen zitjes kunnen ook gemakkelijk worden versteld om naar voren of naar achteren te zijn gericht.

5-punts gordelsysteem: voor de veiligheid heeft de kinderwagen een 5-punts gordelsysteem waarmee u uw baby’s veilig in het wandelwagenzitje kunt vastmaken.

Verstelbare stuurhoogte: Met de kinderwagen kunt u de stuurhoogte eenvoudig aanpassen aan de gewenste positie. Dit is geweldig als een langere of kleinere ouder de kinderwagen moet duwen.

Uitschuifbare luifel: elke stoel heeft een grote uitschuifbare luifel die naar behoefte kan worden aangepast en helpt uw ​​baby’s te beschermen tegen slecht weer.

Grote kinderwagen mand: De kinderwagen heeft een grote mand om je spullen voor onderweg in op te bergen.

Draagvermogen: De kinderwagen weegt ongeveer 16,5 kg en kan elk tot 22 kg dragen. Dit is vrij groot in vergelijking met de bovenstaande kinderwagens. Hierdoor is hij geschikt voor grote kinderen en kan hij worden gebruikt vanaf de geboorte tot 5 of 6 jaar.

Pros
 • Ombouwbare kinderwagen voor één of twee kinderen
 • Vanaf de geboorte te gebruiken voor twee kinderen
 • Omkeerbare stoel
 • Kan worden gebruikt voor grote kinderen tot 6 jaar
Cons
 • Niet compatibel met autostoeltjes
 • Met 16,5 kg behoorlijk zwaar

Conclusie: 3 Beste Baninni Kinderwagens

En dat is het voor een volledige beoordeling van de beste Baninni-kinderwagens! Het bovenstaande vertelt je alles wat je moet weten over de top 3 Baninni-kinderwagens. Ik hoop dat dit voldoende informatie heeft opgeleverd om u te helpen bij uw aankoopbeslissing.

Als je een vraag hebt of als iets je niet helemaal duidelijk is, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen of plaats hieronder je opmerking. Bedankt voor het lezen en veel winkelplezier !!

Wat vond je van deze post?

Klik op een hartje om te stemmen!

Gemiddelde rating 4.9 / 5. Stemmen: 7

Er zijn nog geen stemmen, wees de eerste!

Jammer dat je de post niet leuk vond

Help ons de post verbeteren!

Vertel ons hoe we de post kunnen verbeteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten