De 2 Beste X Adventure Kinderwagen

4.8
(12)

Er zijn veel voordelen verbonden aan het kopen van een duurzame kinderwagen die uw baby al kan gebruiken vanaf de dag dat hij of zij als pasgeboren baby thuiskomt. De X Adventure kinderwagen is een geweldige keuze voor hoge kwaliteit voor een zeer goedkope prijs. Een goede duurzame optie dus.

De top 2 kinderwagens van X Adventure die het vermelden waard zijn, zijn de X Adventure Icon en X Adventure Inspire kinderwagens. Het zijn beide complete reissystemen (3-in-1) met een kinderwagenstoel, autostoel en reiswieg. Ze kunnen ook allebei worden gebruikt vanaf de geboorte van uw baby, en zijn geschikt tot 3 jaar of 15 kg.

Hier is een compleet overzicht van alles wat u moet weten over de beste X Adventure kinderwagens.

1. X Adventure Combi Icon Kinderwagen – Hoogste Kwaliteit

Afbeelding van de X Adventure Combi Kinderwagen

MKW Beoordeling: 4.6 out of 5 stars (4,6 / 5)

Wilt u een kinderwagen die van hoge kwaliteit, duurzaam, veilig, multifunctioneel is en geen fortuin kost? Bekijk dan eens de X Adventure Icon Kinderwagen. Lees hieronder waarom deze kinderwagen zo geweldig is!

Dit is een 3-in-1 kinderwagen die echt met je kind meegroeit. Dit reissysteem (ook wel 3-in-1 kinderwagen genoemd) zal je zeker een paar jaar van trouwe dienst zijn, van de kindertijd tot de peutertijd.

Zitplaatsen

X Adventure Icon Travel System biedt zes verschillende zitopties. Ouders kunnen de Icon duwen met een autostoeltje, peuterzitje, of met een reiswieg. Bij elke zitplaats kan de baby met zijn gezicht naar de ouder of de wereld rijden.

Baby autozitje

Het meegeleverde autostoeltje van de X Adventure Icon kinderwagen is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte. Het autostoeltje is eenvoudig in de auto te installeren. En met één klik kunnen ouders het autostoeltje uit de auto halen en op het frame van de kinderwagen plaatsen.

Als je met het autostoeltje wilt wandelen, klik je het gewoon in het frame, naar voren of naar achteren gericht. Je hebt geen adapter nodig die erg handig is, omdat je snel kunt wisselen tussen auto en kinderwagen zonder de baby wakker te maken. Het is een handige functie als je snel boodschappen moet doen in de stad of naar de winkel moet.

De autostoel heeft een volledige luifel en er is een extra kussen voor hoofd- en rugondersteuning. Het verhoogt het comfort van de baby en zorgt voor een veiligere rit. Dit inzetstuk voor pasgeborenen kan worden verwijderd als de baby ouder wordt.

Vervoerwijze

Met een andere optie voor pasgeboren baby’s, en voor langere wandelingen, kunnen we de X Adventure Icon kinderwagen in een reiswieg veranderen. Bij de kinderwagen zit namelijk een reiswieg die je eenvoudig aan het kinderwagenframe bevestigt, waardoor de kinderwagen een koets voor je pasgeboren baby wordt. Ik denk dat het gebruik van een reiswieg de beste manier is om te wandelen met pasgeborenen en baby’s die nog geen hoofd- en nek controle hebben.

Peutermodus

Wanneer de baby zelfstandig kan zitten en nek- en hoofdbediening heeft, kunt u het peuterzitje gaan gebruiken in plaats van het autostoeltje of de reiswieg. De stoel is heel gemakkelijk op te tillen en achterover te leunen. Het kinderwagen zitje kan helemaal omlaag zodat je peuter lekker kan rusten tijdens het wandelen. Volledig achterover leunen is ook erg handig voor het verschonen van een luier.

Wat ik ook leuk vind, is dat de voetensteun een gemakkelijk te hanteren stof heeft die naadloos kan worden schoongemaakt. Soms zit het kind in de kinderwagen met natte schoenen of schoenen bedekt met modder, maar we hoeven ons geen zorgen te maken dat het materiaal kapot gaat. Ja kan het namelijk gemakkelijk schoonmaken met een nat doekje.

Er zit een verstelbare 5-puntsgordel in de Icon om je kind tijdens het rijden vast te zetten. Bovendien is de stoel omkeerbaar. Je kind kan met zijn gezicht naar jou of de wereld kijken en naar de omgeving kijken – en je hoeft je geen zorgen te maken dat je je baby niet ziet, dankzij het flinke kijkvenster in de luifel.

Het peuterzitje is geschikt tot zo’n 23 kilogram, hij past comfortabel voor een kind tot 2 – 2,5 jaar oud.

Luifel

X Adventure Icon Travel System heeft een grote luifel met 3 panelen die volledige dekking biedt tegen zonnestralen. Je kleintje kan comfortabel liggen of zitten en genieten van zomerse wandelingen.

Er is ook een groot doorkijkvenster van gaas dat voor extra frisse lucht zorgt. Het is gemakkelijk om door die stof heen te kijken. Er is geen klittenband of magnetische sluiting, de stof ligt gewoon en bedekt het kijkvenster. Het is eigenlijk geweldig omdat het stil is en je je kleintje kunt bekijken zonder hem / haar wakker te maken.

Dankzij deze grote luifel met goede ventilatie wordt uw baby tegelijkertijd beschermd tegen de zon en oververhitting.

Wielen

Deze kinderwagen heeft twee grotere achterwielen en twee kleinere voorwielen met cruiser-banden. Dankzij die banden kun je de kinderwagen moeiteloos vooruit duwen terwijl je baby een rustig ritje heeft. En u hoeft zich geen zorgen te maken over een lekke band! De voorwielen draaien en je kunt ze niet vergrendelen, daarom is deze kinderwagen niet helaas niet geschikt voor all-terrain.

Onthoud dat het geen jogging wagen is en dat de wielen niet geschikt zijn voor ruiger terrein. Wil je specifiek een jogging kinderwagen lees dan dit artikel over de beste hardloop kinderwagen! De X Adventure Icon glijdt echter welsoepel over de meeste oppervlakken in de stad: oneffen trottoirs, straten, grind, en parkpaden. Het is een geweldige kinderwagen voor in de stad.

Remmen

De Icon kinderwagen heeft enkelwerkende remmen, die naast de achterwielen zijn geplaatst. Dit maakt ze gemakkelijk bedienbaar met dubbelwerkende remmen.

Wat dan nog het belangrijkste is: de remmen zijn gemakkelijk in te drukken en op te tillen, zelfs met hoge hakken of sandalen aan.

Stuur

X Adventure Icon heeft een verstelbaar ergonomisch stuur. Ik ben een vrij klein persoon en het duwen van deze kinderwagen is erg handig voor mij.

De kinderwagen heeft een uitstekende vorm en bouw. Dankzij dit had mijn man, die meer dan 180 cm lang is, ook geen problemen met het duwen van de kinderwagen en wat het belangrijkste is, hij schopte niet tegen de achterkant van de kinderwagen (wat een veelvoorkomend probleem is als het stuur niet verstelbaar is) . Voor zeer lange ouders (zoals hoger dan 185 cm) kan het stuur echter te kort zijn.

Opbergmand

X Adventure Icon Travel System biedt veel opbergruimte dankzij de vrij grote mand onder de zitting. Hij is geschikt voor al onze benodigdheden en babyspullen. De Icon kinderwagen werkt fantastisch om naar het winkelcentrum en dagtochten te gaan. De mand is gemakkelijk bereikbaar vanaf de achterkant en voorkant.

Vouwen en formaat

X Adventure Icon Stroller weegt slechts 8,2 kg, wat erg fijn is voor een full-size kinderwagen. U zult er geen problemen mee hebben om hem de trap op en af ​​te dragen. Dit maakt de Icon geschikt voor ouders met rugklachten die geen zware dingen kunnen tillen. Het compacte formaat en het kleine gewicht van de Icon maken hem ook handig voor op reis.

We kunnen hem snel en gemakkelijk opvouwen, het duurt ongeveer 5 seconden. En u hoeft niet voorover te buigen! Geweldig voor ouders met rugklachten.

Na het opvouwen kunnen we de kinderwagen vergrendelen door op een knop te drukken en dan staat de kinderwagen op zichzelf en blijft hij gesloten. Het heeft een zeer slank profiel waardoor het gemakkelijk in een kast kan worden opgeborgen en zelfs in een kleine kofferbak kan worden vervoerd.

Voor-en-Nadelen

Pluspunten
 • All-in-one kinderwagen, kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot aan de peutertijd
 • Stoel die volledig achterover leunt
 • Licht autostoeltje voor baby’s
 • Eenvoudig en snel wisselen tussen gewone stoel en autostoeltje voor baby’s
 • Omkeerbare stoel
 • Het in- en uitkl appen duurt enkele seconden
 • Zak Vriendelijke prijs
 • Stijlvolle uitstraling
Minpunten
 • Wielen zijn niet all-terrain
 • Kan maximaal 3 jaar worden gebruikt
 • Geen ouder organizer / dienblad

Kleur Versies

Er zijn twee verschillende kleuren versies: grijs en taupe. Bekijk de tweede kleur hier.

X Adventure Icon Kinderwagen Specificatie

Gewicht: 8.2 kg

Max. aanbevolen gewicht kind: 15 kg

Vanaf de geboorte: Ja

2. X Adventure Combi Inspire Kinderwagen – Beste Goedkope Optie

Afbeelding van de X Adventure Combi Inspire Kinderwagen

MKW Beoordeling: 4.3 out of 5 stars (4,3 / 5)

Bent u op zoek naar een hoogwaardig reissysteem dat uw gezinsbudget niet compleet verpest? Dan is de X Adventure Inspire Kinderwagen waarschijnlijk jouw beste keus. Een kinderwagen inclusief reiswieg en autostoeltje voor een super betaalbare prijs.

De X Adventure Inspire kan vanaf de eerste dag zelfs tot 3 jaar worden gebruikt! Hij is licht, compleet, van hoge kwaliteit en kost minder dan 200 euro.

Let op: hij is goedkoper dan de Icon kinderwagen, maar ook zwaarder en wat minder stijlvol.

Wat zit er in de set?

De X Adventure Inspire wordt geleverd met een normaal peuterzitje, autostoeltje voor baby’s en een reiswieg.

Dit autostoeltje voor baby’s is super lichtgewicht waardoor hij zeer gemakkelijk op te tillen en te dragen is met zijn ergonomische handgreep. Het interieur van het autostoeltje is mooi gewatteerd om maximaal comfort te bieden aan uw pasgeboren baby of baby.

De kinderwagen heeft een maximale capaciteit van 15 kg en is volgens de fabrikant geschikt voor een kind tot 3 jaar.

X Adventure Kinderwagen – Peuterzitje

De Inspire is geschikt voor een kind tot 15 kg / 3 jaar. Na het testen van deze kinderwagen en het lezen van talloze recensies van andere ouders, zou ik zeggen dat de stoel het meest comfortabel is voor een 2-jarige, misschien een magere 3-jarige.

Deze gewone stoel heeft een verstelbare rugleuning en kan ook naar achteren of naar voren worden gekeerd. Hij is ook uitgerust met een verstelbare beensteun die 3 verschillende standen biedt. Je kunt het aanpassen naarmate de baby groeit, om lekker comfortabel te kunnen wandelen.

Voor een dutje kun je de beensteun helemaal omhoog tillen en als de baby ouder is en deze niet meer nodig heeft, kun je hem helemaal laten zakken. Daardoor zit het niet in de weg, zelfs niet als het zitje wordt gebruikt door een ouder kind of een groter kind met langere benen.

Met volledig achteroverleunende zitting en vlakke beensteun heeft u een perfecte ruimte om een ​​luier te verschonen!

Er is ook een 5-puntsgordel die zeer degelijk is gemaakt. Op het eerste gezicht lijken riemen misschien moeilijk te gebruiken, maar ze zijn gewoon stevig. Ze houden de baby stevig op zijn plaats en voorkomen dat de baby opzij zakt.

De stoelbekleding is heel gemakkelijk schoon te maken met een natte doek – godzijdank, want dat is altijd nodig tijdens wandelingen. Met twee kinderen is het meer dan gegarandeerd.

Wielen

Het Inspire Travel System heeft een ontwerp met twee voorwielen en grotere achterwielen. De voorwielen draaien voor meer wendbaarheid. Dankzij Cruiser-banden rijdt uw kind comfortabel en soepel en duwt u de kinderwagen moeiteloos!

De wielen zijn van kunststof en werken daarom het beste op vlakke ondergronden. Dit is een perfecte kinderwagen om door stadsstraten, bestrating, boodschappen te doen en te winkelen in het winkelcentrum. Ze zijn echter niet voor alle terreinen en ook niet geschikt om mee te joggen.

Remmen

Deze goedkope kinderwagen met autostoeltje heeft enkelwerkende remmen, het pedaal zit tussen de achterwielen. Ze zijn gemakkelijk te duwen en op te tillen, zelfs op slippers en hoge hakken.

Luifel

Er is een uitschuifbare luifel met 2 panelen die een mooie dekking biedt, tot aan de heupen of knieën van de baby. Als de stoel volledig achterover staat, is er een raam dat open en dicht kan boven het hoofd van de baby. Het geeft extra luchtstroom en je kunt het ook gebruiken om je slapende baby te controleren, als je een beetje voorover buigt.

Handgrepen

X Adventure Inspire Travel System heeft een ergonomisch stuur, dat gemakkelijk en comfortabel te duwen is, zelfs tijdens dagtochten!

Wendbaarheid en gebruiksgemak

De kinderwagen is heel gemakkelijk te besturen en te draaien. De Inspire stuurt beter dan veel andere lichtgewicht en zelfs grote kinderwagens.

Het autostoeltje past goed in de kinderwagen en klikt stevig vast. Het is ook heel gemakkelijk om het autostoeltje van het kinderwagen frame te verwijderen. De overgang van auto, kinderwagen en huis is eenvoudig en snel. Alles klikt perfect.

Opslagruimte

Dit reissysteem heeft een grote opbergmand onder de zitting. Het is geschikt voor moeders tas, luiertas, extra fles water en handdoek en er is nog steeds wat vrije ruimte. het is gemakkelijk toegankelijk vanaf de achterkant en voorkant (wanneer de beensteun is opgetild).

Gewicht, maat

De kinderwagen is met ongeveer 12,5 kg niet zo licht. Dit is het belangrijkste nadeel van deze kinderwagen.

Hij is echter vrij compact en kan mooi worden opgevouwen om hem gemakkelijk op te bergen.

Voor-en-Nadelen

Het Inspire Travel System van X Adventure heeft veel grote voordelen en, zoals elke andere kinderwagen, een paar kleine gebreken die verbeterd kunnen worden. Afgezien van deze kleine knitpicks is dit een eersteklas goedkope kinderwagen met een autostoeltje.

Pluspunten
 • Alles-in-één kinderwagen, kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot de peutertijd
 • Wordt geleverd met autostoeltje
 • Zeer gemakkelijk te manoeuvreren en te keren in krappe ruimtes
 • Snel opvouwen
 • Verstelbare stoel met verstelbare beensteun
Minpunten
 • Geen bovenliggende organizer / tray
 • Met 12,5 kg vrij zwaar
 • Wielen zijn niet all-terrain
 • Dunne stof

Kleur Versies

X Adventure Inspire reissysteem is verkrijgbaar in maar liefst 9 kleuren. Je kunt ze allemaal hier bekijken.

X Adventure Inspire Kinderwagen Specificatie

Gewicht: 12.5 kg

Max. aanbevolen gewicht kind: 15 kg

Vanaf de geboorte: Ja

Conclusie – Beste X Adventure Kinderwagen

Dat is het voor een volledige beoordeling van de top X Adventure-kinderwagens. Als je een super betaalbare maar stijlvolle kinderwagen wilt hebben die je kunt gebruiken vanaf de geboorte van je kind tot hij of zij kleuter is – tot 3 jaar oud. Beide kinderwagens zijn geschikt voor autostoeltjes voor ouders die graag autorijden. En ze zijn ook compatibel met een reiswieg, zodat u ze vanaf de geboorte van uw kind kunt gebruiken. De X Adventure Icon is een meer stijlvolle optie, maar nog steeds redelijk betaalbaar voor een compleet baby reissysteem. Terwijl de X Adventure Inspire iets goedkoper is gemaakt in termen van stofkwaliteit en stijl, maar goedkoper.

Wat vond je van deze post?

Klik op een hartje om te stemmen!

Gemiddelde rating 4.8 / 5. Stemmen: 12

Er zijn nog geen stemmen, wees de eerste!

Jammer dat je de post niet leuk vond

Help ons de post verbeteren!

Vertel ons hoe we de post kunnen verbeteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten